Bejelentkezés
» Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Értesüljön elsőként a szálláshelyek akciós ajánlatairól, és vegyen részt ingyenes nyereményjátékunkban!Hirdetés a Szállásinfo portálon

Mit kínálunk Önnek?

Amennyiben regisztrál a Szállásinfo portálra, partnerünkként az Ön szálláshelye egy részletes bemutatkozást tartalmazó saját oldallal, valamint keresőnkben is megjelenik, az aloldal többek között:
  • részeletes, szöveges ismertetőt,
  • árlistákat,
  • képgalériát,
  • foglaltsági naptárt, illetve
  • foglalási űrlapot is tartalmaz.
Szálláshelye a Szállásinfo portálon - az Ön választása szerint - kétféle konstrukció egyikében jelenhet meg:
  • Közvetlen elérhetőségekkel együtt (így a foglalásokat megelőző, illetve azokkal kapcsolatos, közvetlen kapcsolatfelvétel lehetőségével) - fix díjért, vagy
  • Jutalékos konstrukcióban - pénzügyi kockázat, illetve befektetés nélkül (a megvalósult foglalások után jutalék fizetendő, és az elérhetőségek nem jelennek meg)

Megjelenés elérhetőségekkel, vagy jutalékért

Fixdíjas megjelenés az Ön elérhetőségeivel

A fix, éves díjas megjelenés nagy előnye a jutalékos konstrukcióval szemben, hogy a vendégek nem közvetítőn keresztül jutnak el Önhöz, hanem közvetlenül Önnel veszik fel a kapcsolatot az Ön elérhetőségein, ezzel jelentősen egyszerűsödik a vendégekkel való kommunikáció, a részletek egyeztetése, a foglalások lebonyolítása.

Amennyiben a fixdíjas konstrukció mellett dönt, és szolgáltatásunkat megrendeli, elkészítjük Önnek a szálláshelye részletes bemutatkozó oldalát, a fentiekben is leírt tartalommal, amelynek saját, önálló webcímet biztosítunk, továbbá az oldalon publikusan

megjelennek az Ön elérhetőségei

telefonszáma(i), e-mail címe, saját weboldal címe is, amelyre átlinkelünk.

A fixdíjas megjelenésre vonatkozóan határozatlan idejű szerződést kötünk, éves díjfizetéssel. Az éves díjak az alábbi táblázatban láthatók. Rendelje meg szolgáltatásunkat az alábbi űrlap kitöltésével, majd megrendelését követően a további teendőkről részletesen tájékoztatjuk.

FIGYELEM! Az itt elküldött megrendelés nem von maga után semmilyen elkötelezettséget, a szerződés csak annak aláírását követően válik érvényessé.

Kedvezményes* hirdetési költségek
Kedvezményes éves díjak
A díjak a szálláshely típusától függően az alábbiak
Magánszállások, vendégházak, nyaralók, üdülőházak 12 főig10.000 Ft
Magánszállások, vendégházak, nyaralók, üdülőházak 12 fő felett18.000 Ft
Apartmanok, apartmanházak, fizetővendéglátók 12 főig10.000 Ft
Apartmanok, apartmanházak, fizetővendéglátók 12 fő felett18.000 Ft
Kempingek, turistaszállók részére18.000 Ft
Panziók, fogadók, motelek részére25.000 Ft
Ifjúsági-, munkásszállások, hostelek részére25.000 Ft
1 - 3 csillagos szállodák részére29.600 Ft
4 - 5 csillagos szállodák részére39.000 Ft
A díjak a megjelenés napjától a következő év ugyanazon napjáig számított időszakra, egy szálláshelyre vonatkoznak, és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Több, különböző címen található szálláshely hirdetése esetén a díj szálláshelyenként értendő.

*Kedvezményes éves díjainkat azon új szálláshelyek részére tudjuk biztosítani, akik a szolgáltatás megrendelését megelőző 2 évben nem szerepeltek a Szállásinfo portálon fixdíjas, vagy forgalomarányos díjazású (jutalékos) rendszerben. Azon partnereink, akik az elmúlt 2 évben hirdettek honlapunkon, listaáron vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

A megrendelés menete
  1. Miután az alábbi űrlap kitöltésével regisztrált, vagy felkeresett bennünket a "Kapcsolat" oldalon található elérhetőségeink valamelyikén, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolhassuk esetleges további kérdéseit.

  2. Rendelkezésére bocsátjuk szerződésünket, melyet aláírva, postán kérünk címünkre megküldeni.

  3. Megkezdődhet az adatfeltöltés, majd a szolgáltatás beindítása.
Amennyiben a szövegek és fotók rendelkezésre állnak, úgy a folyamat legidőigényesebb eleme a szerződés postai megérkezése, amely legfeljebb 1-2 nap várakozást jelent.


Csatlakozzon hozzánk!
A regisztráció egyszerű, kényelmes és gyors!

A szálláshely neve :
A szálláshely pontos címe :
A szálláshely típusa :
A kapcsolattartó neve :
A kapcsolattartó telefonszáma :
A kapcsolattartó e-mail címe :
Megjegyzés:
Jutalékos rendszerű megjelenés

Jutalékos rendszerben a foglalások partnerünk, a Booking.com rendszerében hajtódnak végre, ezért a jutalékos rendszerben való megjelenés feltétele az, hogy Ön a hirdetni kívánt szálláshelyére vonatkozóan rendelkezzen működő, Booking.com-os regisztrációval, így a Booking.com rendszerében szálláshelyének hirdetése folyamatosan megjelenik, és közvetlen webcímen keresztül elérhető.

Ha tehát az Ön szálláshelye már a fentiek szerint regisztrálva van a Booking.com-on, - megrendelése esetén - szálláshelyét megjelentetjük a Szállásinfo portálon is, részletes leírással, képgalériával, önálló aloldal formájában, továbbá közvetlen átirányítást biztosítunk az Ön Booking.com-os oldalára, ezzel további forgalmat biztosítva az ott megjelenő hirdetésére.

Nincs többletadminisztráció

További előnye ennek a konstrukciónak, hogy Önnek nem kell a szobafoglaltságot és az árakat a Szállásinfo portálon folyamatosan karbantartani, ezt elég a Booking.com rendszerében elvégezni.

A Szállásinfón megjelenés teljesen ingyenes

A Szállásinfón keresztül érkező vendégek a foglalásokat nem a Szállásinfón, hanem az Ön Booking.com-on megjelenő oldalán adják le. Jutalékot - ahogy eddig is - csak a Booking.com részére, a rajtuk keresztül megvalósult foglalások után kell fizetnie, a Szállásinfo portálon ezen konstrukciójú megjelenés teljesen díjmentes.

Amennyiben a fenti feltételeknek megfelel és az ajánlat elnyerte tetszését, az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti regisztrációját, amely beérkezése után megrendelését visszaigazoljuk, és az adatok feltöltésével kapcsolatos további teendőkről tájékoztatjuk.

Nincs még Booking.com-os regisztrációja?

Itt az ideje, hogy Ön is feltöltse szálláshelyét a Booking.com rendszerébe.

Kattintson erre a linkre

ahol a további részletekről tájékozódhat, majd a regisztrációt a Booking.com rendszerébe elvégezheti.

Miután Ön elvégzi a Booking.com-on a regisztrációt, máris igénybe veheti a Szállásinfón való ingyenes megjelenést is, ehhez csak töltse ki az alábbi megrendelő űrlapot, és adja meg a frissen regisztrált szálláshelyének Booking.com-os webcímét.

Csatlakozzon hozzánk!
A regisztráció egyszerű, kényelmes és gyors!

A szálláshely neve :
A szálláshely pontos címe :
Webcím a Booking.com-on :
A szálláshely típusa :
A kapcsolattartó neve :
A kapcsolattartó telefonszáma :
A kapcsolattartó e-mail címe :
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket
Megértettem, és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót
Megjegyzés:


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos további kérdésekben szívesen állunk rendelkezésére a 46/362-724 telefonszámon, vagy a "Kapcsolat" oldalon található elérhetőségeinken. Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat. Várjuk regisztrációját!


Néhány visszajelzés Ügyfeleinktől:

"Most olvastam Hirlevelüket és gratulálni szeretnék az eddig elért eredményekhez! Szállásadóként több internetes hirdetési portállal dolgozom, de minden különösebb "fényezés" nélkül állíthatom, hogy az Ön oldalukon megjelent hirdetésemre jött eddig a legtöbb vendégem. Ezen túlmenően bármi kéréssel (javitás stb.) fordultam eddig Önökhöz, minden esetben gyors és profi segitséget kaptam! Tehát az együttmüködésben is rendkívül korrektek!! Köszönöm. További munkájukhoz jó egészséget kivánok!

Üdvözlettel: Pintér Mária".

"Először is köszönetet szeretnék mondani a honlapjukért. Az idei év számomra egyik legjobb lépése volt, hogy csatlakoztam Önökhöz, bevált a rendszer, nálam kiválóan és hatékonyan működik. Köszönet ezért...[] Igaz,hogy rendszeresen vezetem a foglalási naplót és látható, hogy aug. 21-ig mindkét apartmanom foglalt, de ennek ellenére rengeteg megkeresésem van más időpontokra is (természetesen olyan időre amikor már foglalt vagyok) amire én készségesen válaszolok is, mert fontos az Érdeklődő, lehet jövőre is megkeres minket.

Tisztelettel Sipos József"

"Aranyhal vendégházként (Balatonalmádi) szereplünk az Önök honlapján és szeretnénk módosítani...[] egyébként nagyon elégedettek vagyunk az Önök honlapjával, nagyon sok érdeklődőnk volt a tavalyi évben!!!!

Köszönettel: Rácz Brigitta"

"Tisztelt Szerkesztőség!

Nos gratulálok! Nem rég léptünk be szállásadóként portáljukra (Kehidakustány Gyöngyszem apartman lakás). Ez évi első vendégfoglalásunkat Önök küldték (már a nyárra foglaltak). Már megérte csatlakozni.....

üdvözlettel: Gángó Gyöngyi"

"Tisztelt Szerkesztőség!

Nagyon tetszik a weboldal elrendezése, tetszik ahogy a saját oldalainkat megszerkesztették. Igényes, látszik, hogy foglakoztak vele.

19 másik weboldalon hirdetjük ezenkívül az apartmanjainkat de ilyen jó munkával még nem találkoztunk.

Örülök, hogy egy ilyen profi csapattal dolgozhatunk a jövőben együtt. További jó munkát kívánok Önöknek! Köszönöm.

Üdvözlettel: Balogh Ákos"

"Tisztelt Cím !

Megnéztem egy barátom internetgépén az újonnan elkészített honlapomat, nagyon tetszik, meg vagyok elégedve.

Tisztelettel: Péter László"

"Tisztelt Webguru!

Köszönettel vettük az Önök levelét! Örülünk, hogy egyre több vendéghez jutunk Önökön keresztül! Mindez azt jelzi, hogy jól végzik munkájukat, mégegyszer is köszönet ezért!...
Kívánunk a munkájukhoz jó egészséget, és kitartást, várjuk az esetleges hírlevelüket.

Tisztelettel: Várkonyi Család"

"Tisztelt Cím!

Mi 1993 óta foglalkozunk vendéglátással, de valóban örömmel elmondhatjuk, hogy összességében nem volt eddig akkora forgalmunk, mint amióta ezen a honlapon szerepelünk.

Köszönöm szíves közreműködésüket a képek felhelyezését, és a weblapunk működtetését illetően. Amióta megvan ez a honlap, nagyon megnőtt a vendégforgalmunk, és ezt részben Önöknek is köszönhetjük.

Igyekszünk még több, és vonzóbb programokat szervezni a vendégeinknek, de nagyon fontosnak tartjuk, és ezt az eddigi forgalom is igazolja, hogy kellően tájékoztatva legyenek a vendégeink mielőtt ideérkeznek. Ezért igyekszünk mindig friss információval gazdagítani a honlapunkat.

Köszönettel: Nagyné"

"T. Cím!

Nagyon tetszik az Ön által elkészített honlapunk. Látványos, könnyen kezelhető, és működő ...
Üdvözlettel: Kiskerti Mária"

"Kedves Gábor!

...ez a honlap dolog- az Ön jóvoltából - sokkal nagyobb látogatottságot eredményezett...
A megújult honlap nagyon tetszik, és örülök, hogy lehetőséget adott arra, hogy mi is felkerüljünk rá.

Üdv.: Metzné"

Szállásinfo - magyar változat Szállásinfo - English version Szállásinfo - Deutsch Oldal nyomtatása
Szállás ajánló
Szállás neve: Villa Tópart - Bélapátfalva (Észak-Magyarország - Heves)
Villa Tópart
Bélapátfalva
Szállás neve: Bettina Vendégház-Apartman - Mogyoród (Budapest és környéke - Pest)
Bettina Vendégház-Apartman
Mogyoród
Szállás neve: Turi Vendégház - Siófok (Dél-Dunántúl - Somogy)
Turi Vendégház
Siófok
Szállás neve: Muskátlis Ház - Mogyoród (Budapest és környéke - Pest)
Muskátlis Ház
Mogyoród

Csomagok
Hegyalja Apartman
Cák
Hegyalja Apartman - Cák
Rövid nyaralás 4 fő részére
4 fő, 4 éj, ellátást nem tartalmaz: 104.000 Ft (6.500 Ft/fő/éj)
További csomagajánlatok »