Hogyan kaphat foglalásokat úgy, hogy nem kell érte fizetnie?

Foglalások jutalék és fixdíj nélkül

Ha Önnek kiadó szálláshelye van, ami még nem szerepel a Booking.com, a világ egyik legnagyobb szálláskereső oldalának kínálatában, most érdemes regisztrálnia!

Regisztráljon most, és a Booking.com öt darab foglalást teljesen díjmentesen biztosít az Ön számára, ez Önnek semmilyen költséggel nem jár, sem jutalékot, sem hirdetési díjat nem kell érte fizetnie.

Közeleg a szezon, jön a nyár, indulnak a foglalások, ne hagyja ki az alkalmat, a promóció keretében most rendkívül kedvező lehetősége van szálláshelye hatékony hirdetésére, még több vendég szerzésére.

Ki jogosult a promóció igénybevételére?

Az Ön szálláshelye akkor veheti igénybe ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, ha az alábbi feltételek teljesülnek:

N
Az Ön szálláshelye még nem szerepel(t) a Booking.com kínálatában
N
A regisztrációt az alábbi gombra kattintással kezdeményezi
Mi történik, miután a fenti gombra kattint?
A fenti gombra kattintás semmilyen elkötelezettséggel nem jár. Kattintás után Ön a Booking.com promóciós ajánlatának regisztrációs oldalára kerül, ahol az útmutatást követve regisztrálhatja szállását, illetve további tájékoztatást is talál a megjelenés feltételeivel kapcsolatban.
FIGYELEM! A díjmentes foglalásokra való jogosultság megszerzéséhez a regisztrációt mindenképpen a fenti gombra kattintva kell kezdeményezni, ellenkező esetben normál regisztráció jön létre, amely a kedvezményt nem tartalmazza, és a promóció későbbi igénybevételéből is kizárja.

Kik nem jogosultak a díjmentes foglalásokra?

M

Azon szállások, amelyek korábban, vagy jelenleg már szerepelnek/szerepeltek a Booking.com kínálatában.

M
Azon szállások, amelyek regisztrációjukat nem az itt található gombra kattintva kezdeményezik.

Mi történik az öt ingyenes foglalás után?

Az első öt foglalás teljesen díjmentes, de a továbbiak után is csak megvalósulás után kerül jutalék felszámításra, így Ön befektetés és veszítenivaló nélkül kap vendégforgalmat a világ egyik legismertebb erre szakosodott oldaláról.

Mindezek után, az ingyen foglalásokon túlmenően számtalan további előnnyel is jár ha a Booking.com-on megjelenteti szálláshelyét. Élvezze a Booking.com kiemelkedő szintű szolgáltatásait, kattintson a regisztráció gombra, ahol bővebben tud tájékozódni a részletekről, és regisztráljon most! A regisztráció egyszerű, kb. 15 perc alatt kész – lásson neki még ma!

Ne hagyja ki! Regisztráljon most, és használja ki az ajándékba kapott ingyenes foglalásokat, futtassa fel szálláshelye forgalmát!

Mi történik, miután a fenti gombra kattint?
A fenti gombra kattintás semmilyen elkötelezettséggel nem jár. Kattintás után Ön a Booking.com promóciós ajánlatának regisztrációs oldalára kerül, ahol az útmutatást követve regisztrálhatja szállását, illetve további tájékoztatást is talál a megjelenés feltételeivel kapcsolatban.

Ráadás ajándék

Ahhoz, hogy még hatékonyabban tudja hirdetni szálláshelyét, a fentiekben leírt regisztrációját követően,

 AJÁNDÉKBA ADUNK Önnek

 a regisztrált szálláshelye részére egy folyamatos, ingyenes megjelenést Magyarország egyik legrégebbi szálláskereső portálján, a Szállásinfón, a frissen regisztrált Booking.com-os oldalára irányítva.

FIGYELEM! A Szállásinfón való ajándék megjelenés igénybe vételéhez - miután a Booking.com-os regisztrációja megtörtént - kérjük, jelezze igényét az info@szallasinfo.hu e-mail címen, illetve küldje el részünkre a Booking.com-os webcímét.

www.szallasinfo.hu | info@szallasinfo.hu | +3646362724
Minden jog fenntartva © 2019. | WebGuru Bt.
Adatkezelési Tájékoztató | Impresszum